torsdag 10 maj 2007

Ellos och Ullared svider i ögonen!


DET ÄR INTE RIMLIGT!!!!
I gårdagens särla aftonstund satt jag och min bedårande hustru Malenka förväntansfulla inför en reprisering av "Förfest med Gabriel" i den statliga televisionen.
Då vi båda är mycket roade av allsång hade vi spetsat in oss på en glädjefest av härliga sånger och medryckande rytmer tillsammans med den lite fjolliga, men ändock i vårt tycke vanligtvis parante Gabriel Forss i ledningen.
Döm av vår förvåning när programmet visade sig bestå av en ORGIE av vidrigt illasittande Elloskläder burna av frikyrkliga halvfeta kvinnor som gjort det till en mission att shoppa så många vidigt fantasifulla accessoarer på Ullared som möjligt. Allt detta ackompanjerat av fromma jesussånger där Gabriel själv framstod som en studsande überfjolla på cracköverdos.
När sedan 20 minuter ägnades åt att en fetlagd kvinna som passerat bäst-före-åldern i samma era som de allierade stormade Normandie, härmar rösten man möts av när man ringer till Telias talsvar, var min hederliga hustru tvungen att uppsöka damrummet för att vomera.
Oavsiktligen fick det konsekvenser för resterande delen av vår ditills trevliga hemmakäll, då det uppstötta materialet spreds över ett icke försumbartområde i vår buduoar och dessutom delvis fläckade Malenkas nyinköpta bäddjacka av ganska delikat kvalitet.
Vi vill med anledning av detta å det starkaste poängtera att vi inte rekommenderar NÅGON att se detta brott mot mänskligheten i förklädnad av ett underhållningsprogram.

3 kommentarer:

Margaretha Leijonhufvud af Lorentzberg sa...

Dessa vanliga människor som inte har en aning om hur man borde föra sig i dagens samhälle borde deporteras till Ullared.

Malenka & Vincent von Clinique Silfverspjuth af Hansel sa...

Maggie: I agree! Förstår de inte how de påverkar oss andra?

Vi måste stå emot dessa random små människorna - I call for en revolution!

//Malenka von Clinique Silfverspjuth af Hansel

Anonym sa...

Trist att du inte gillade Förfest hos Gabriel...Gabriel är en underbar körledare!!! och förresten jag tror inte nån av oss hade handlat kläder från Ullared ;D
Take care!