söndag 20 maj 2007

Våga vägra

Brit vägrar äckliga säten - fight the power girlfriend!

You go girl, vill jag bara säga till Brit som vägrade flyga utan lädersäten. The same thing skedde mig då jag nyligen skulle åka till Nice. But jag blev tvingad att åka med anyway. Total outrage. I was very upset och planerar now a lawsuit för att få upprättelse. Väl framme efter mardrömsresan var känslan av polyester mot min kropp fastetsad in my mind och jag var forced att ring min terapeut for an emergency session. I still have nightmares.

Dessutom har our family råkat ut för mer unpleasent business. Min brother Vincent har under sin safaritur till Nigeria blivit nedsprungen av en skenande turtle. I am förkrossad. Som tur är har han redan mördat många pingviner och gaseller som vi kan hänga upp på väggen där hemma - och så har han hittat en masaj som kan ta hand om honom under denna svåra tid. I pray att han har med sig tillräckligt många Hermes scarves att dabba sin febriga forehead med.

I have to go nu för att socialisera på en yacht tillsammans med P Diddy och Victoria S mfl.

Lots of love,

Mal

PS. I am in Nice på en spiritual journey för tillfället så do not disturb och stop calling me liksom. Nu gäller dagslånga yoga-pass och casual visits till the local rehab center. När jag inte är out partying of course. Ciao!

Inga kommentarer: